Tips til det italienske køkken

I dag har jeg lagt en ny side ind bloggen under fanen ‘Det italienske køkken’. Her kan du læse nogle generelle råd om italiensk madlavning og hvilke basisvarer, der er gode at have på lager, når du gerne vil lave italiensk mad ofte.

Italiensk mad er for det meste forholdsvis simpelt og i mange retter, skal du kun bruge få ingredienser. Så med et basislager i køkkenet behøver du ikke storke byen rundt eller slæbe tunge poser hjem fra fra supermarkedet, når du skal købe ind til dine italienske retter. Du kan læse hele artiklen her.

Comments
3 Responses to “Tips til det italienske køkken”
 1. God ide med sådan et basislager. Jeg bor jo, så man ikke lige smutter ud efter det, man mangler, så mit basislager er omfattende 😀 Men under alle omstændigheder sparer man både tid og penge ved at have lagrene i orden.

  Jeg sætter dig på min ‘Blogs jeg læser ofte’ liste på bloggen i dag – jeg har nemlig lige fundet ud af, hvordan man gør – hurra – endnu en landvinding.

 2. Hej Karen. Vores basislager er egentlig også ret omfattende, især når vi har været i Italien og vender hjem med kufferten fuld af lækkerier.. 🙂 Ansjoser, kapers, oliven, tørrede svampe og den slags.. Og en dunk fuld af olie fra svigerfamiliens olivenlund..
  Tak for linket 🙂 Måske jeg også skulle lave sådan en ‘blogs jeg læser’ -liste…

  • Jeg vil gerne stjæle jeres kuffert i lufthavnen 🙂
   Såden en blogliste er vildt hyggelig – som jeg også skrev til Birthe fra Newyorkerbyheart, er det lidt ligesom at besøge folk og kigge i deres bogreol…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

 • Kontakt os

  Skriv gerne en kommentar her på bloggen, eller skriv til vores mail: minmandsitalienskekoekken@gmail.com
%d bloggers like this: