Granita med vandmelon – granita di anguria

Granita med vandmelon

Granita med vandmelon er ideel som en let dessert på en grillaften eller som alternativ til is på en sommerdag. Her får du du den nemme opskrift, jeg håber virkelig, at den ikke er helt uaktuel endnu. Åh, bare lidt mere sommer…
Granita er en frossen dessert, som stammer fra Sicilien. Her spiser folk gerne granita til morgenmad på de hede sommerdage. Særligt kendte er ‘granita al caffè’ og ‘granita alle mandorle’, lavet på henholdsvis kaffe og mandler.

Opskriften her på granita med vandmelon er uden alkohol, men hvis du vil prøve en ‘voksenversion’, kan du tilsætte lidt vodka i hvert glas. Du kan også tilsætte mynteblade (ca. 10), hvis du har lyst.

Ingredienser 4 personer

300 gr. moden vandmelon
1/2 citron
4 spsk. sukker

Sådan gør du

Fjern kernerne fra vandmelonen og skær den i mindre stykker. Sæt den i fryseren. Når vandmelonen er helt frossen, stænker du citronsaft henover og kommer den i en mixer sammen med sukkeret. Lad vandmelonen køre i mixeren, indtil den er hakket til en næsten flydende, men grov granita.

Se flere italienske desserter

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

  • Kontakt os

    Skriv gerne en kommentar her på bloggen, eller skriv til vores mail: minmandsitalienskekoekken@gmail.com
%d bloggers like this: