Hjemmelavet is med fersken – gelato alla pesca

Hjemmelavet is med ferskenSommer i Italien. Solen bager, cikaderne synger i trætoppene, børnene jagter firben i haven, og i køkkenet brummer is-maskinen derudaf.

Ferie betyder lov til is hver eneste dag – med den her nemme opskrift på hjemmelavet is er det ikke et usundt løfte.

Hvis du bruger modne fersken af god kvalitet, er det ikke nødvendigt at tilsætte sukker – hvis dine fersken ikke er søde nok i sig selv, kan du tilsætte sukker efter behov.

Ingredienser

7 store modne fersken
1 glas mælk
evt. 50 gr. sukker

Sådan gør du

Blend fersken og mælk (og evt. sukker) sammen.

Hæld blandingen i is-maskinen, og lad den køre i ca. en halv time – eller indtil isen er klar.

Server straks.

Reklamer
Comments
4 Responses to “Hjemmelavet is med fersken – gelato alla pesca”
  1. Uhmmm – jeg kan lige føle stemningen – cikaderne filer løs, solen er næsten for meget, mens skyggen er lun – og isen fantastisk 🙂

  2. Hans siger:

    Kan man lave det uden en ismaskine?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

  • Kontakt os

    Skriv gerne en kommentar her på bloggen, eller skriv til vores mail: minmandsitalienskekoekken@gmail.com
%d bloggers like this: